Certificată ISO 9001:2008 pentru calitatea serviciilor, GAMI CLEAN SRL garantează timpii de execuție, fie că este cazul de urgențe, fie că sunt implicate volume mari.
Acreditată ca unitate protejată conform legii nr.448/2006, GAMI CLEAN SRL acordă parteneriate avantajoase firmelor ce dispun de minim 50 angajați.

1. Curățare chimică ecologică

Denumită și curățare uscată, acest tip de serviciu utilizează solvenți organici ecologici cu ajutorul unei mașini de curățat chimic, foarte performantă, protejează textilele (articole din piele si blana) împotriva modificării dimensiunilor și culorii acestora.

2. Spălare de covoare și mochete

O spălare profesională a covorului sau mochetei va elimina murdăria si elementele alergene și nocive sănătății care sunt prezente în partea de jos a covorului, adânc între fibre. Se redau covorului culorile vii, reîmprospătate, se ridică firele și i se conferă un parfum plăcut.
Covoarele sunt atent inregistrate si manipulate, urmând etapele procesului de curățare printr-un riguros control al calității.

3. Spălare cu soluții și detergenți speciali

Prin utilizarea unei categorii speciale de detergenți, sub formă de șampon, încărcați în instalația computerizată de dozat, atașată mașinilor de spălat performante, se evită degradarea culorilor, obținându-se o protecție ridicată și o senzație de prospețime, cu un miros plăcut.

4. Detașarea petelor de pe diverse articole

Operațiunea de predetașare sau postdetașare a petelor constă în acționarea pe pată cu soluții profesionale de scos pete (în funcție de natura petei), alături de apă, aer și abur, folosindu-se aparatura specială.

5. Călcare

Efectuată de profesioniști care întrețin un control riguros de calitate pe tot parcursul ei. Având mese profesionale de călcat – vaporizante, fier de călcat cu talpă de protecție împotriva arderii și pânză antiluciu –, calandre performante cu aspirație și cabine de călcat cu aburi sub presiune, se asigură un standard înalt al calității călcatului produselor textile de diverse tipuri și mărimi.

6. Ambalare și transport

Folosindu-se aparatele de ambalat, vidat si lipit, articolele sunt aranjate pe raft sau pe umeraș, gata de a fi preluate de client.

În relațiile contractuale cât și pentru serviciile urgente, transportul articolelor textile înspre curățătorie/spălătorie sau către client la finalizarea serviciilor este preocuparea noastra dispunând de vehicule adaptate volumului.

ALBA IULIA zona Dedeman

Bd. Republicii (fost Victoriei) Bl. D1 B, parter

ORAR:   Luni-Vineri 08-20,   Sâmb: 08-13,   Dumin: închis

ALBA IULIA zona Centru

Piata Iuliu Maniu, Nr. 7A (intrarea prin gang)

ORAR:   Luni-Vineri 09:30-18,   Sâmb: 09:30-13,   Dumin: închis

Top