Sfaturi utile

Recomandări

  • Curatati chimic obiectele dv. de imbracaminte, prin acest procedeu le redati aspectul placut si ingrijit. V-ati patat hainele? Nu curatati petele cu apa. Ulterior ar fi necesara spalarea cu apa a intregului obiect, ceea ce ar putea conduce la modificarea dimensiunilor sale.
  • Nu incercati sa inlaturati petele daca nu cunoasteti natura acestora si nu aplicati metode empirice pentru scoaterea acestora. Imbracamintea se va deteriora, necunoscand exact modul de folosire a solventilor specifici eliminarii acestora. Comunicati personalului spalatoriei daca exista pete greu de observat.
  • Petele fixate de tesatura se extrag mult mai greu si cu riscuri daca nu sunt spalate sau curatate la timp. Cu cat petele sunt mai proaspete, cu atat se scot mai usor. GAMICLEAN SRL garanteaza curatarea obiectelor patate cu albumine, grasimi, diferite vopsele, in conditiile mentionate.
  • Petele se pot fixa definitiv in tesatura in cazul utilizarii fierului de calcat.
  • Expunerea la soare sau lumina artificiala puternica poate conduce la decolorarea materialelor.
  • In cazul costumelor formate din piese multiple (sacou, pantalon, fusta, vesta) se recomanda curatarea integrala a acestora pentru a elimina riscul nepotrivirii ulterioare a nuantelor datorita micilor decolorari ale materialelor. Gradul de nesifonabilitate, elasticitatea fibrelor si tuseul placut al hainelor dv. se mentin perfect prin aplicarea noilor tehnologii de curatat. Evitati contractia obiectelor si pierderea apretului, prelungindu-le astfel durata de folosinta, curatand periodic hainele si lenjeria Dvs. cu solventi chimici si detergenti adecvati.
  • Curatati echipamentele de protectie din panza si piele in conformitate cu normele de protectie si igiena a muncii.
  • Nu utilizati dizolvant sau alte solutii pe baza de alcool pentru scoaterea petelor de oja, pix sau alte pete greu de indepartat.

De ce să alegeți spălarea profesională a covorului sau mochetei

Un covor care nu este curatat in mod regulat va arata murdar si va prezenta un miros urat. Curatarea covoarelor la domiciliu este adeseori un incovenient de spațiu și utilități si lasa covoarele aspirate umede, jilave, curățate doar în stratul de suprafată. Acesta va acumula de asemenea alergeni, si devin un teren propice pentru acarieni si bacterii daunatoare sanatatii noastre și a copiilor nostri.

O spalare profesionala a covorului: elimina murdaria în profunzime și elementele nocive prezente în urzeală, adanc impregnate intre fibre, înviorează culorile, ridica firele si îi confera un miros placut.

Importanta etichetei cu instructiuni de intretinere

Pentru intretinerea optima a obiectelor din garderoba dumneavoastra este necesar sa cunoasteti urmatoarele simboluri, aflate pe etichetele prinse pe articolele de imbracaminte cumparate din comert.

Prin achizitionarea unor obiecte fara etichete cu instructiuni de intretinere riscati deteriorarea acestora, in general acestea fiind de folosinta sezoniera sau chiar de unica folosinta, producatorul neprevazand refolosirea lor prin spalare si curatare. Lipsa acestor recomandari releva o calitate modesta a obiectelor de imbracaminte sau responsabilitatea limitata a producatorului.

ALBA IULIA zona Dedeman

Bd. Republicii (fost Victoriei) Bl. D1 B, parter

ORAR:   Luni-Vineri 08-20,   Sâmb: 08-13,   Dumin: închis

ALBA IULIA zona Centru

Piata Iuliu Maniu, Nr. 7A (intrarea prin gang)

ORAR:   Luni-Vineri 09:30-18,   Sâmb: 09:30-13,   Dumin: închis

Top